Grupper

Verksamhetsplanerar du för 2021?

Letar du och din arbetsgrupp efter en gemensam coronasäker aktivitet att göra i sommar? Då vill jag tipsa om att jag kan ordna halvdags-paket på min gård i mittskåne, skräddarsytt efter era intressen och behov.

Från maj till september kommer det finnas möjlighet till självplock av vackra giftfria blommor från snittblomsodlingen. Ni han få hjälp och stöd i att arrangera er unika bukett innan ni tar hem den.

Jag kan ordna mat eller fika att äta i trädgården om vädret tillåter. Om det regnar finns det plats att sitta i verkstaden på logen.

Gården ligger vid vägs ände, mitt i vacker natur med betesmarker och ekhagar precis intill.
Här är det tyst och lugnt och perfekt plats att andas ut och varva ner en stund.

För er som är intresserade av att veta mer om snittblomsodling och slowflowers så kan jag hålla ett föredrag och berätta mer om odlingen på plats.

Jag är förutom snittblomsodlare också utbildad biolog och naturvägledare. Jag håller gärna en vägledd vandring för er genom ekhagarna ner till Rönne å. Det finns mycket att upptäcka och prata om.

Det här är en del av min företagsidé inom Hultseröds trädgårdar. Jag vill dela med mig av glädjen till blommor, naturen och platsen jag bor på.

Jag tar emot alla typer av grupper som är intresserade av en givande upplevelse på landet. Det kan förutom arbetslag vara familjer, kompisar, möhippor och svensexor, utbildningar, vårdinstanser och föreningar.

Hör av dig så pratar vi mer. 

Bild från en work shop i september 2020.